Nieuws

Bericht 1 t/m 10 van in totaal 18 berichten.

Kusters heeft in samenwerking met het National Institute of Design (NID) in India de wedstrijd ‘Value of Money’ geopend waarbij design studenten uit heel het land worden uitgedaagd om met duurzame ideeën voor hergebruik van vernietigde bankbiljetten te komen.

Lees meer

Kusters heeft in samenwerking met het National Institute of Design (NID) in India de wedstrijd ‘Value of Money’ geopend waarbij design studenten uit heel het land worden uitgedaagd om met duurzame ideeën voor hergebruik van vernietigde bankbiljetten te komen. In het bijzijn van honderden aanwezigen, waaronder de Regional Director van de Indiase Centrale Bank (RBI), is de wedstrijd gelanceerd door Vijay Rupani, Chief Minister van de Indiase deelstaat Gujarat (63 miljoen inwoners). Artikel in de Times of India: http://timesofindia.indiatimes.com/city/ahmedabad/time-to-cash-in-on-currency-waste/articleshow/58740890.cms

Lees meer

De Vereniging Afvalbedrijven en de Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) zijn initiatiefnemers van de Compostdag. Een groot aantal van hun leden organiseren de Landelijke Compostdag elk jaar in samenwerking met vele gemeenten. Met het eenmalig GRATIS uitdelen van compost bedanken bedrijven en gemeenten de burgers voor hun inspanning om gft-afval en groenafval gescheiden aan te leveren. Bovendien willen zij iedereen kennis laten maken met dit product dat zowel voor de bodem als voor het milieu van grote waarde is. U kunt op de website van uw gemeente of in uw huis-aan-huisblad kijken of er ook bij u in de buurt compost wordt uitgedeeld op 25 maart 2017. De Rotoshifter is een ideale oplossing om compoststromen op te schonen van o.a. steen, glas en folies.

Lees meer

Vorige week stond de Messe München in het teken van IFAT 2016. Ook Kusters Recycling Solutions was hierbij wederom aanwezig. Onze stand werd druk bezocht en de bezoekers hadden allen een grote interesse in onze Rotoshifter en andere innovaties. Uw bezoek heeft veel bijgedragen aan deze, voor ons, succesvolle beurs. Bedankt!

Lees meer

Om onze klanten en andere zakelijke relaties nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een nieuwe en uitgebreide brochure ontwikkeld voor onze modulaire componenten. In deze brochure leest u alles over de voordelen, het gebruik en de mogelijkheden van onze componenten. Indien u meer wilt weten of vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Lees meer

De plantaardige sector is ontwikkelt zich in rap tempo van traditionele tuinbouw naar een daadwerkelijke hightech sector. De interactie tussen plant en machine is bepalend voor de kwaliteit, kwantitatief en het innovatief vermogen van de sector. Op 11 juni 2015 wordt daarom de innovatieworkshop ‘Plants & Machines’ georganiseerd.

Lees meer

Vandaag gaat het eerste Wecycle Service Center, bij Road2work in Ede, officieel van start. Medewerkers van Road2work, afkomstig uit diverse gemeenten, sorteren en demonteren hier afgedankte elektrische en elektronische apparaten en volgen tegelijkertijd een re-integratietraject. Door middel van het recyclen van elektrisch en elektronisch afval worden er werkervaringplekken gecreëerd.

Lees meer

20 maart 2015

Op 3, 4 en 5 november 2015 vindt Recycling 2015 plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Ook wij zijn tijdens deze editie weer aanwezig met een mooie stand waar wij u graag onze laatste innovaties laten zien. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie rondom het beursprogramma en de exacte standlocatie. Meer informatie volgt.

Lees meer

28 januari 2015

Op 30 september en 1 oktober 2015 neemt Kusters Recycling Solutions deel aan de 'Solids' beurs in Ahoy, Rotterdam. Tijdens deze beurs laten wij u graag kennismaken met onze modulaire transportbanden en recycling oplossingen. Wij zijn te vinden op stand C123. Meer informatie volgt.

Lees meer

15 januari 2015

Kusters Recycling Solutions neemt deel aan de Infra Relatiedagen, welke gehouden worden in de Evenementenhal Hardenberg. De beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 februari 2015. Openingstijden zijn 13.00 uur tot 21.00 uur. Tijdens deze beurs laten wij u graag kennismaken met onze modulaire transportbanden. Wij zijn te vinden op stand 531, hal 5. Meer informatie over de beurs vindt u hier.

Lees meer

12